ZCar Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
107,597 Posts
> My temp gauge doesn't work. My oil gauge
> stays low when standing, but when I drive it
> moves about 3/4 to full. On the fuel gauge,
> my gas drops down to 3/4 tank when I fill it
> up. And there's no fuel leaks cuz I had it
> checked. My battery gauge is a little past
> the middle and when I rev it moves all the
> way to full. Thanks.

My oil pressure runs the same as yours. The amp gauge should stay around zero most of the time. If not get voltage regulator checked. Mine did that and ruined a brand new battery. If it is a voltage gauge it should stay around 14v. My fuel gauge works well till I get around empty then it starts acting up. Of course I've taken the gauge out of the tank and cleaned it up. My low fuel warning light doesn't work. Oh yea my clock has completely quit working.

Sam 75 280z
 

· Registered
Joined
·
107,597 Posts
Thank goodness for these postings - you may have just alleviated a heart-attack. I just got my 260Z restoration project running under its own steam and after 15mins of fast idling noticed that the oil pressure guage read 0 PSI. I didn't hear any bad noises from the motor and I am sure I would have after a total of 30mins running.

Bought a cheap mech. guage to test it but i'll be damned if I can get the sending unit unscrewed it just won't budge...

> Datsun builds a fine car, but they build
> lousey
> oil pressure sending units.I have had 3 240
> z
> cars and had to replace sending units on all
> of them . A Beck/Arnley one works well and
> retails for about 25 bucks.
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top