ZCar Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hi all, like the title says, I went to thensure registration page and it was blank, it was like this on my tablet, a Galaxy Tab 2, my phone, a Galaxy S4 and my home computer running Windows 10 all running the latest version of the Google Chrome browser. I managed to register when I saw the registration form go by when I went back to the post I was looking at and stopped the page from fully loading. Just wanted to let you know
 

·
Administrator
Joined
·
230 Posts
Hi,

I see what you are saying regarding the registration page. I have sent this over to the tech team to see if they can figure out what is causing this to blank out. Case # 1931040

Cheers,
Sheena

Update: Tech has been able to restore the registration page. There should no longer be an issue for new members to sign up. Thank you for reporting this issue and I'm sorry you had such a hard time with registering.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
I'm afraid it's happening again, I'd like to register but can't--blank page!

Edit: well, neat... If you go to post a "quick reply" but aren't logged in, it'll prompt you to register right there in the page, which works as you can see. Helpful tip for anyone else stuck on a blank registration page!
 

·
Administrator
Joined
·
230 Posts
I'm afraid it's happening again, I'd like to register but can't--blank page!

Edit: well, neat... If you go to post a "quick reply" but aren't logged in, it'll prompt you to register right there in the page, which works as you can see. Helpful tip for anyone else stuck on a blank registration page!
It's still blank...I'm using the reply trick here to register.
Can you let me know which browser you are using? I was unable to recreate this issue in any of mine (chrome, FF, IE, edge). What version OS are you using as well? And any add ons, plug ins, or ad blocks running?

If possible, could you log out and go to the register screen and get us a screenshot?

Dayle
 
1 - 9 of 9 Posts
Top