ZCar Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Discussion Starter #1
I've got an '83 ZX with a power antenna problem -- after the antenna is fully raised or lowered, the antenna motor continues to run for an additional 5 seconds or so. Is there an adjustment for this, or do I just have to replace it?

kordon
 

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Discussion Starter #2
> I've got an '83 ZX with a power antenna
> problem -- after the antenna is fully raised
> or lowered, the antenna motor continues to
> run for an additional 5 seconds or so. Is
> there an adjustment for this, or do I just
> have to replace it?

> kordon

I own an 81 ZXT and my power antenna motor has done the same thing since I can remember. Maybe for only 3 seconds or so. Anyway, I had always assumed this was normal and didn't hurt anything.
 

·
Registered
Joined
·
1,582 Posts
> I own an 81 ZXT and my power antenna motor
> has done the same thing since I can
> remember. Maybe for only 3 seconds or so.
> Anyway, I had always assumed this was normal
> and didn't hurt anything.

My 83 does the same thing. I thought it was normal. It hasn't affected my reception.

Doug Dawson
[email protected]
 

·
Registered
Joined
·
1,544 Posts
> My 83 does the same thing. I thought it was
> normal. It hasn't affected my reception.

> Doug Dawson
> [email protected]

lol i don't think this help you guys but mine does the same thing lol, it clanks like 2 times. at first it really annoyed me and i thought about getting a new one but i've gotten used to it, if there is any way to fix this guys let me know
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top