ZCar Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
863 Posts
Discussion Starter #1
I have been told many times that when you go to my webpage you get a black screen or something like that. if you could please try the link again for me and see if it works thanks so much for every ones help

jeffie 280ZXT

<A HREF=http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html>http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html</A>
 

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

> I have been told many times that when you go
> to my webpage you get a black screen or
> something like that. if you could please try
> the link again for me and see if it works
> thanks so much for every ones help

> jeffie 280ZXT

Works great...looks good. No problems I can see.
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

> I have been told many times that when you go
> to my webpage you get a black screen or
> something like that. if you could please try
> the link again for me and see if it works
> thanks so much for every ones help

Jeff,

I can't see a thing using Netscape 4. You seriously need to fix your HTML. You can see all the things wrong with your HTML at
<A HREF=http://siteinspector.linkexchange.com/results/11/19/206170224152911466546-syntax.html>http://siteinspector.linkexchange.com/results/11/19/206170224152911466546-syntax.html</A>
 

·
Registered
Joined
·
63 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

> I have been told many times that when you go
> to my webpage you get a black screen or
> something like that. if you could please try
> the link again for me and see if it works
> thanks so much for every ones help

> jeffie 280ZXT

>
> <A HREF=http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html>http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html</A>

Just got a blank screen couple of times.
Doug
 

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

It's a blank screen

> I have been told many times that when you go
> to my webpage you get a black screen or
> something like that. if you could please try
> the link again for me and see if it works
> thanks so much for every ones help

> jeffie 280ZXT

>
> <A HREF=http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html>http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html</A>
 

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

For some reason, the html I pasted in didn't show up. I guess the Preview Message button is there for a reason.

Anyway, the missing > is in the FRAME tag, after NAME=RIGHT

I think that's what's causing the problem for Netscape browsers.
 

·
Registered
Joined
·
195 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&q

> I have been told many times that when you go
> to my webpage you get a black screen or
> something like that. if you could please try
> the link again for me and see if it works
> thanks so much for every ones help

> jeffie 280ZXT

>
> http://www.geocities.com/MotorCity/Flats/8603/comnov.html

Chris Behney
Redline Autosports
 

·
Registered
Joined
·
159 Posts
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&a

> Works great...looks good. No problems I can
> see.

I think that it was optimized for IE 4.0 (why you would I don't know..)

But Derek is right (as always) that it isn't compatable (try checking any metatags that were inserted by your program)

Philip
 

·
Registered
Joined
·
863 Posts
Discussion Starter #12
Re: Please try this for me Thanks! "webpage&a

I found well some one found the problem for me it was a > that I forgot to put there it worked fine with IE but did not work with NetScape it works now

Thanks

<A HREF=http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html>http://www.angelfire.com/ky/zulater/index.html</A>
 
1 - 12 of 12 Posts
Status
Not open for further replies.
Top