ZCar Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Discussion Starter #1
Hi
I am putting in a 81 motor and a 5 speed from a earlier z any ways I got the later style collar and clutch fork for the trans and a new slave (the non adjustable type) and I still don't have a clutch!!
could it be the slave? I noticed that motorsport has a diffrent slave cylinder for the 79-83 z and zx and since I have a 81 motor do I need the slave for that year?
or what else could it be ??
I have bled it real good and it srtill won't work
thanks for the help
 

·
Registered
Joined
·
529 Posts
> Hi
> I am putting in a 81 motor and a 5 speed
> from a earlier z any ways I got the later
> style collar and clutch fork for the trans
> and a new slave (the non adjustable type)
> and I still don't have a clutch!!
> could it be the slave? I noticed that
> motorsport has a diffrent slave cylinder for
> the 79-83 z and zx and since I have a 81
> motor do I need the slave for that year?
> or what else could it be ??
> I have bled it real good and it srtill won't
> work
> thanks for the help

Make sure that you are using the collar that is for the combination you have ( there are 3 collars that I know of). Also make sure you have matching master and slave cylinders. It sounds to me like you have the wrong collar. If this is the case, try a longer one. Good Luck!!!!!!!!!!!!!
 

·
Registered
Joined
·
107,695 Posts
Discussion Starter #3
thanks for the reply, Ian
The collar is the right one , I already tried the 240 collar , and now I put on the later style collar
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top