ZCar Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
137 Posts
Discussion Starter #1
is it me or does this car look like it has odometer fraud?

<http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1984-Datsun-Nissan-300ZX-1-Owner-Low-Mileage-L-K_W0QQitemZ4583090362QQcategoryZ6398QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem>
 

·
Registered
Joined
·
5,363 Posts
Why do you think there's odo fraud? Because the motor looks dirty and the rear 1/4s are ****? lol

He could be telling the truth, just the car happens to have crappy 1/4s.
 

·
Registered
Joined
·
3,080 Posts
Meh, possibly.

When I bought my car it only had like 85,000 miles and it was in lots worse shape than that.

.........Of course it had been sitting a while too...
 

·
Registered
Joined
·
137 Posts
Discussion Starter #4
Just a thought... it is in New York, and with the winters there it is possible. Me being from Delaware should've remembered that. But still that car is rough.
 

·
Registered
Joined
·
133 Posts
well my speedo works on my digital dash but my odometer is stuck at 19,999 miles.... i think the cables are separate on the digital dash.
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
It is New York and yea the winters could stop him from driving....it.

do a vin check....to make sure its not been banged....milage well it could be 74k.....its always a crap shoot....and usually these motors are ok until about 150k......turbos start to heat things up by then ..and this is not a turbo..but its still from N.Y. I just got probs with cars up north and the salt
these things have enough rust problems...they dont need help
bob
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top