ZCar Forum banner
Site News

News and Announcements

Updates on the site and your feedback
251
1.8M
251
1.8M

New Member Introductions

New to the forum? Introduce yourself
2.2K
409K
2.2K
409K
20
19.3K
Discussion Forums

70-83 Tech Discussion Forum

897K
85.9M
897K
85.9M

84-89 Tech Discussion Forum

202K
13.5M
202K
13.5M

90-96 Tech Discussion Forum

485K
21.3M
485K
21.3M

350Z Tech Discussion Forum

182K
7.2M
182K
7.2M

370Z Tech Discussion Forum

1.6K
408K
1.6K
408K

Car Talk Forum

413K
16.7M
413K
16.7M
Classifieds
4.9K
2.6M
58
514K
41
433K

Cars for Sale: 350Z

6
254K
6
254K

Cars for Sale: 370Z

10
163K
10
163K

For Sale: Parts & Accessories

138
4.1M
138
4.1M

WTB: Cars

20
333K
20
333K

WTB: Parts & Accessories

198
1.2M
198
1.2M
Vendor Member Section

Vendor Deals

2
3.1K
2
3.1K

CARiD.com

108
92.8K
108
92.8K

Diode Dynamics

217
51.1K
217
51.1K

Motorsport Auto

37
17.5K
37
17.5K
Events & Community

Car Show & Event Announcements

1.8K
476K
1.8K
476K
General

Members Rides

6K
1.1M
6K
1.1M

Deleted Posts

Moderators only - deleted posts go here
10.5K
738K
10.5K
738K
Latest Posts See all new posts
  1. 70-83 Tech Discussion Forum
    Hi All, 1978 Datsun 280z with 280zx turbo motor, but no turbo. 280zx 5 speed trans. (Parts below) I was having a hard time putting it into gear. Sometimes I needed to start in second. Clutch slave is bled. New master and slave as of 2 years ago, no leaks. I replace the clutch fork and throwout...
  2. Hi All, 1978 280z with 280zx turbo motor but N/A. (parts below) I removed the lower pulley/harmonic balancer thats in the center of the block. The seal was leaking. The original seal was as hard as plastic and black. The original one removed is slightly thinner than the orange one I replaced...
  3. 70-83 Tech Discussion Forum
    Good afternoon all, new to the forum. We just purchased an 81 280 ZX and I am trying to troubleshoot the audible chime that comes on only when I turn the lights on. we did have some lamp issues in the rear tail lights, but that now is resolved. any idea of that problem. DiGGin My Z
  4. 70-83 Tech Discussion Forum
    Hey all. I found a 240 with relatively little rust but the following was found on the PPI. What are everyone’s thoughts on a budget to fix all of this? electrical issues - rear lights not working, dash indicators not eorking, horn not working, front turn signals not working Mechanical - oil...
  5. Ok so I recently did a coolant flush on my 1982 280zx base model automatic and when I filled the system with the new coolant the drain valve on the side of the block was just pouring coolant out of it even though I had snuggly closed that valve so that coolant wouldn't drain from there. Looks...
See all new posts
Top